<< Sida10

Sida12 >>

 

klart.se

Kalender

 Anten
 22 september Onsdag
 Conny

 Anten
 29 september Onsdag
 Trippix

 Anten
 6 oktober Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 13 oktober Onsdag
 Conny.

 Anten
 20 oktober Onsdag
 Kode Spelmän

 Anten
 27 oktober Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 3 november Onsdag
 Conny.

 Anten
 10 november Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 17 november Onsdag
 Charlies

 Anten
 24 november Onsdag
 Conny.

 Anten
 1 december Onsdag
 EMG

 Anten
 8 december Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 15 december Onsdag
 Conny.


Besök nr  642594
idag  30

B  1757813 U  30

-Sida11 -   Större bild
Onsdagen den 15/9 med Charlies.
  Det går bra med inspelad musik men det är så mycket roligare och ger mycket högre stämning med live-musik. Och i går var stämningen åter igen på topp. Med Ingmar och Anders, dvs Charlies, på scenen kan det knappast bli bättre.
 - De spelade så gôtt till Tisdagssnoa. Den dansen hade vi kunnat dansa hela kvällen till deras härliga musik, sa en som gillar snoa.
  Skulle någon känna sig osäker efter det här långa uppehållet är det inga problem, Anders visar och rappar alla danser och han går igenom en dans extra noga om någon önskar det.
  På dansprogrammet kan man trycka för att se dansbeskrivning och dansvideo, men ibland fungerar inte videon och det beror på att det är en gammal inspelning.
  Att gammaldans ger mycket motion både för knopp och kropp känner de som dansar mycket väl. Ann, på bilden, mätte antalet steg i går och fick ihop ca 6000 steg och det fick även Jan, vår ordförande som har som mål 10 000 steg per dag. Ann hade redan över 11 000 steg i går när hon kom till dansen. Blev en stegrik dag för Ann.Tillbaka