Sida2 >>

 

klart.se

Kalender

 Anten
 24 april Onsdag
 Spelfinkarna

 Anten
 30 april Tisdag
 Charlies
Valborgsmässoafton.
 Anten
 4 maj Lördag
 Eva o Ingvar

 Anten
 22 juni Lördag
 Eva o Ingvar
Midsommardagen.

Besök nr  527626
idag  90

B  1534194 U  90

-Sida1 -   Större bild
Onsdagen den 27/3 med Eva & Ingvar.
  En härlig stämning infann sig redan vid första dansen, Schottisbugg från Eslöv, Eva och Ingvar spelade två jätteklämmiga låtar som gjorde att alla blev extra glada direkt. 
  Kvällens dans var Gladan och i den dansen förekommer pannkaksvändningar, men det går bra att göra parisersvängar i stället, påpekade Pär-Anders, många har ju problem med axlarna. Lite klurig dans men med lite träning kommer det att gå bra.
 - Jättebra att få träna på Gladan, jag har nästan glömt den, sa en dam. 
  En av kvällens fem bytesdanser var Tassas blandning, mycket lik Vargtassen. Eva och Ingvar spelar ofta Vägen till Ransäter och den här dansen är gjord till den låten. Pär-Anders råkade på den här dansen när han gjorde en dansutflykt och passade alltså på att ta med dansen nu när Eva och Ingvar skulle spela hos oss. I slutet av dansen klappar man två gånger på sina knän, två gånger i egna händer och sedan gör man tre lätta stötar höft mot höft och hojtar ho-ho-ho. Dansen ledde till många härlig skratt, precis som det ska vara.
  Stort jubel utbröt när Pär-Anders meddelade att han stannar kvar hos oss i höst. Jippi!!! Vi har turen att ha en av västra Sveriges bästa dansledare/dansinstruktörer. Han inte bara visar och lär ut jättebra, han har också en fantastisk förmåga att höja stämningen. Det är inte så ofta som man ser så många glada ansikten som när Pär-Anders leder dansen.
  Ingvar ville uppmärksamma våra "gamla" dansledare genom att avslutningsvis spela Jag måste ringa Carina (Carina Falk) och Jag vill vara din Margareta (Margaretha och Anders Krüger). Fint tänkt. Även om tiden var sen vill de avsluta med Kycklingpolkan nu när påsken närmar sig, hela dansgolvet fylldes av polkande dansare. Härlig avslutning på kvällen.
  Bilden: Annette och Ingvar. Ingvar vann en inträdesbiljett som han gav bort, istället är det så att vi måste betala för att han och Eva ska komma. Sen får man nästan knuffa ut dem för de tycker att det är så roligt i Anten att de aldrig vill åka hem. Underbara glada människor!
  Tillbaka

Dansledare onsdagar


Större

Motionsdansen på onsdagar.
Instruktör: Pär-Anders Sköld.Dansledare måndagar.


Större

Anders Krüger leder nybörjarkursen.


Fotoalbum


Större

Kolla vårt album

Klicka här för att se bilderna ..-...
Läs mer..


Hyr vår naturskönt belägna festlokal i Anten Alingsås för bröllop eller fest.


Större

  Festlokalen rymmer drygt 150 personer och utöver det finns ett fantastiskt dansgolv, en scen, kapprum, k&oum.. ... Läs mer..Större

Så här fint går det att duka till bröllopsfest i vår danslokal.Större
Dansskor.


Större

Medlemmar i vår förening får 10 % rabatt på dansskor.
Adress: Selins väg 7
444 60 .. ...
Läs mer..