Sida2 >>

 

-Sida1 -   Större bild
Onsdagen den 19/2 med Eva & Ingvar.
- Oj, så bra jag som inte har hunnit handla frukost, sa Eva om sin vinst bestående av kaffe, limpa och ett paket kakor. Men Ingvar protesterar, han vill hellre ha cornflakes och yoghurt säger han på sitt vanliga lite finurliga sätt. Vi som känner honom förstår att han skojar. Även Monica vann frukost.
  Shortcake som var kvällens dans är gammal och kommer från USA. I tredje turen bör man tjoa och Pär-Anders fick oss att tjoa riktigt ordentligt trots att vi samtidigt var tvungna att vara extra koncentrerade på de lite ovanliga stegen. Nästa vecka blir det nog ännu mer tjo.
 - I dag har du inte gjort ett enda fel, sa Ingvar till Pär-Anders. Men ett fel hade han gjort i dansprogrammet, när han skulle markera Kejsarinnans tango tryckte han på Kejsarens tango och det ledde till att en del ambitiösa dansare tränade lite hemma. Extra hjärngympa, inte att förakta.
 Inför sista dansen sa Ingvar att han funderat länge på om man får fler brudar om man spelar dragspel. Efer en sökning på den låten så har nog Ingvar missat lite för frågan gällde om "Får jag ligga mer om man spelar dragspel".
Du har väl betalat medlemsavgiften så att du kan komma på vårt årsmöte den 10 mars?Tillbaka

Dansledare onsdagar


Större

Motionsdansen på onsdagar.
Instruktör: Pär-Anders Sköld.Dansledare måndagar.


Större

Anders Krüger leder nybörjarkursen.


Fotoalbum


Större

Kolla vårt album

Klicka här för att se bilderna ..-...
Läs mer..


Hyr vår naturskönt belägna festlokal i Anten Alingsås för bröllop eller fest.


Större

  Festlokalen rymmer drygt 150 personer och utöver det finns ett fantastiskt dansgolv, en scen, kapprum, k&oum.. ... Läs mer..Större

Så här fint går det att duka till bröllopsfest i vår danslokal.Större
Dansskor.


Större

Medlemmar i vår förening får 10 % rabatt på dansskor.
Adress: Selins väg 7
444 60 .. ...
Läs mer..