Sida2 >>

 

klart.se

Kalender

 Anten
 21 november Onsdag
 Conny o Peter
Anna Mosters vals
Video:   
 Anten
 28 november Onsdag
 Duo Blå

 Anten
 8 december Lördag
 Levins


Besök nr  495935
idag  99

B  1468409 U  99

-Sida1 -   Större bild
Onsdagen den 14/11 med Charlies.
  Åter en mycket trevlig kväll i Anten med en del utmaningar särskilt för den som inte kan komma varje gång. Kvällens dans Jubileumstango kräver lite övning för att den ska bli bra, men förra veckans dans, Födelsedagspolka, gick däremot mycket bra direkt. Bra med blandningen, allt ska inte vara lätt, många gillar utmaningar.
  När vi dansade bytesdansen Trevligt att råkas, rappade Pär-Anders i början sedan slutade han och vad hände. Jo, det blev lite kaos på vissa ställen, men det är bara att skratta och dansa vidare. Det blev ju en ny dans säger en del när de dansar fel, så det blev väl en och annan ny dans den här kvällen också.
  Kerstin (hon som visar danserna med Pär-Anders och är föreningens kassör) gjorde en ny dans, Schottis på landet, till vårt 40-års jubileum den 19/9. Varje vecka har Pär-Anders med den på dansprogrammet, han tycker om dansen och en stor fördel är att den kan dansas till vilken schottis-musik som helst. På Viggens Gillesdansdag den 17/11 finns dansen med på dansprogrammet och kommer att visas och rappas av Lisbeth och Jonny (film-Jonny). Jättekul och en stor fjäder i hatten för Kerstin!
Bilden: Monica.Tillbaka

Dansledare onsdagar


Större

Motionsdansen på onsdagar.
Instruktör: Pär-Anders Sköld.Dansledare måndagar.


Större

Anders Krüger leder nybörjarkursen.


Fotoalbum


Större

Kolla vårt album

Klicka här för att se bilderna ..-...
Läs mer..


Hyr vår naturskönt belägna festlokal i Anten Alingsås för bröllop eller fest.


Större

  Festlokalen rymmer drygt 150 personer och utöver det finns ett fantastiskt dansgolv, en scen, kapprum, k&oum.. ... Läs mer..Större

Så här fint går det att duka till bröllopsfest i vår danslokal.Större
Dansskor.


Större

Medlemmar i vår förening får 10 % rabatt på dansskor.
Adress: Selins väg 7
444 60 .. ...
Läs mer..