Sida2 >>

 

klart.se

Kalender

 Anten
 27 november Onsdag
 EMG.

 Anten
 7 december Lördag
 Charlies


Besök nr  557297
idag  12

B  1597897 U  12

-Sida1 -   Större bild
Onsdagen den 13/11 med Eva & Ingvar.
  Vilken trevlig danskväll det blev med Eva och Ingvar! Det är jätteroligt att dansa till deras härliga musik. De är så bra på att hitta rätt musik till danserna, det blir mycket lättare att dansa då. Förra veckans dans var AlfAschottis som är gjord till låten Per Spellemann och den här veckan fick vi dansa till den låten och då stämmer allt så bra särskilt om man är van att dansa till den låten, men det går naturligtvis att dansa till andra schottisar såsom vi gjorde förra veckan. 
  Veckans dans var Schottis - Reinländer - från Idre, ja så står det på dansbeskrivningen som är från 1965, alltså en riktig gammaldans. Sex olika turer men med så bra rappning gick det bra att få turerna i rätt ordning.
  På bilden syns några av dansarna klappa händerna, efter att de gjort vågen. Eva och Ingvar fick mycket uppskattning och många ville prata med dem efter dansen och de tar sig gärna tid att prata trots att de har mycket grejer att packa ihop och lång väg att köra hem. Bra på både att spela och prata är de. Härliga människor!


Tillbaka

Dansledare onsdagar


Större

Motionsdansen på onsdagar.
Instruktör: Pär-Anders Sköld.Dansledare måndagar.


Större

Anders Krüger leder nybörjarkursen.


Fotoalbum


Större

Kolla vårt album

Klicka här för att se bilderna ..-...
Läs mer..


Hyr vår naturskönt belägna festlokal i Anten Alingsås för bröllop eller fest.


Större

  Festlokalen rymmer drygt 150 personer och utöver det finns ett fantastiskt dansgolv, en scen, kapprum, k&oum.. ... Läs mer..Större

Så här fint går det att duka till bröllopsfest i vår danslokal.Större
Dansskor.


Större

Medlemmar i vår förening får 10 % rabatt på dansskor.
Adress: Selins väg 7
444 60 .. ...
Läs mer..